torsdag 18 februari 2010

Eko vin i urval

Jag vet inte vad jag ska tro när jag läser DNs Bengt-Göran Kronstams test av ekologiska viner. Mina absoluta favoriter finns inte med och då undrar jag varför. Jag har i tidigare inlägg gett argentinska Cameleon lite marknadsföring eftersom deras ekoviner är faktiskt absolut underbara. Min amerikanska-argentinska-italienska man och jag har provat flera olika ekoviner och efter många si och så tester är vi trogna konsumister av Cameleon. Inte dyrt. Otroligt gott!

- de långa transporterna
+ smaken
+ priset
+ helt eko
+ vitt, rosé, Malbec och Cabernet Sauvignon (ännu så länge)

Vi har alltid flera flaskor hemma. Och jag erkänner att de går åt! Min man tycker att vi borde köpa aktier för vi har märkt att även på Systemet har hyllplatsen blivit större för detta goda vin.

Eftersom vi aldrig har köpt bag-in-box blir det mycket flaskor när vi har fest! Men just detta goda vin passar otroligt bra till allt vi lagar. Sist bjöd vi på Cameleons Cabernet Sauvignon till vår Chili con rådjur och gästerna var i sjunde himmelen.

Här kan du få mer information om Cameleon. (länken är på spanska men du kan gå in via första sidan och välja engelska om du vill)

Alf Tumble har inte heller testat mina tips om Cameleon men jag håller tummarna!

4 kommentarer:

VINIA sa...

Kul Tyckte vi på Vinia :)

Gabriela, the Food Lover! sa...

:D

Maria sa...

Cameleon är en favorit även hemma hos mig :D Den vita är den jag druckit mest av, och Rosén är ännu otestad - jag är nyfiken!

Gabriela, the Food Lover! sa...

Maria, har letat men inte hittat Rosén i år... hoppas de tar in några flaskor till sommarrätterna!